Metro icon De Digitale Metro
Naar de Metro Voor beginners Programmeren Infrastructuur Sociaal Links
   
  Sociaal De Metro in de media  
Terug

Newbe deel 5 : Vacation

" Lieve meiden,

Als je 'ns wist hoe ik jullie mis, het onzinnige gekeuvel dat ons toch uit 'de -gruwel-dat -ik-leve' sfeer trekt... Hangen jullie nog veel in de METRO rond?

Lieve Tas, heb je die liberale Brend nog ontmoet * grin* - Hier regent het en mijn man zucht dat hij -na het lezen van de eerste zinnen- de Metro 'een meisjes-ding' vindt en dezelfde plaatsvervangende schaamte krijgt, die hij op de middelbare school had als hij stiekem meisjes-briefjes onderschepte. Nou vraag ik je! Hij zeurt al de hele vakantie dat een pot hem zijn zaad gevraagd heeft en wil vervolgens weten wat IK daarvan vindt.Ik antwoord natuurlijk dat ie dat zelf maar moet weten -we zijn tenslotte niet getrouwd!- en dat nageslacht van MIJ uitgesloten is. Daarop roept hij blij dat ik hem aveluinig aankijk. " Uhh?" zeg ik. "Knorrig, gemelijk," antwoordt hij zelf voldaan en dat terwijl de regen langzaam door het tentdoek sijpelt.

"Geen modem in de buurt," mompel ik onhoorbaar! Kortom, je krijgt wel een kleine impressie van onze vakantie. "Het internet gaat steeds meer op een 27mc-gedoe lijken. Breekie-breek inclusief de namen... Zwarte Madonna roept Johanna uit Appelscha" filosofeert mijn man.

Hij mompelt vervolgens dat ik me met hem bezig moet gaan houden. Het laagje water dat in de tent staat heeft hij nog niet gezien, het landschap is dan ook betoverend... Helaas kan ik me niet werkelijk concentreren momenteel. Als ik terug ben hoor ik jullie avonturen wel. Bovendien wordt het tijd dat ik ook eens wat beleef!

Ben je nog in het Luchtkasteel geweest, Stoffel?

Lieve schatten, groeten uit het buitenland! Brite." WORDT VERVOLGD!

poppy