Metro icon De Digitale Metro
Naar de Metro Voor beginners Programmeren Infrastructuur Sociaal Links
   
  Sociaal De Metro in de media  
Terug

Newbe deel 3 : Dubbelspel

"... dus ik kon de heel nacht niet slapen van opwinding," zucht De Tas "Doe je het een beetje rustig aan?" vraagt Brite bezorgd. Stoffeltje kijkt De Tas bezorgd aan.

Wij, (drie vriendinnen), De Tas, Stoffeltje ik (Brite) zitten IRL (in Real Life) bij elkaar. Het is een van onze wekelijkse dameskransjes. Inmiddels zijn we bij de derde fles wijn beland en is de Biecht begonnen. Misschien zijn we wel verliefd op elkaars verhalen want dit is de leukste avond van de week!
De Tas was zo gefrustreerd van haar Brend-avontuur dat ze naar mijn idee wat overspannen is geraakt. Ze is getrouwd met een werkverslaafde man, die dat allemaal niet in de gaten heeft. Volgens mij ziet ze hem alleen maar in bed. Het gevolg: haar gejaag naar virtuele genegenheid, is angstaanjagend maar ook fascinerend. Ze vertelt: "Dus mijn man lag in bed en sliep, het was drie uur 's nachts maar ik WILDE nog even op het Net...'k Ben op mijn tenen het bed uitgeslopen. Maar Piet werd wakker en vroeg wat er de laatste tijd toch met me was... Ik zei dat ik vergeten had wat belangrijks te mailen voor mijn werk. Het hield me uit mijn slaap en daarom wilde ik opgestaan om het alsnog te doen. Hij gromde dat het wel goed was. 'Lieverd , als ik klaar ben kom ik bij je liggen..' zei ik nog *grinnik*"
"Schoft!" brul ik.
"Goed, dus ik kom in de metro..." lacht De Tas.
"Had je gedronken?" vraagt Stoffeltje streng.
"Nee of, nou ja, aan het begin van de avond, het was al nacht hoor!"
"Veel?" kreunt Stoffeltje.
"Ging wel, ehh...nee, veel te veel."
Ik word ongeduldig en wil weten wat De Tas heeft uitgespookt.
"Allereerst kwam ik Ranxz tegen, stel je voor hij is pas 18. En dan dat petje met die klep in zijn nek... Maar ik mag hem, hij stelt me met zijn studentikoze praat altijd gerust."
"Ja, Ranxz is dol op je. Wie waren er allemaal, was 't druk?"
"Nee, viel wel mee stuk of 10 mensen. Ik zag dat Bob een kamer gebouwd had: het kattenverzorgingstehuis, dat wekte mijn interesse op... Maar goed, iig verplaatste Ranxz mij naar zijn kamer, doet er de deur op slot; we kletsten wat en opeens ging hij me zoenen en omarmen..."
De Tas grijnst.
Brite grijnst.
Stoffeltje grijnst.
"Eerlijk gezegd streelden zijn handelingen me en ik besloot om het maar te laten gebeuren,tenslotte zit je alleen maar wat te tikken.. Maar weet je wat nu het erge is... ondertussen terwijl Ranxz mij uitkleedde, page-de (red. pagen=geheime boodschappen versturen) ik naar Bob. Ik vroeg hem waarom hij zijn nieuwe kamer het kattenverzorgingstehuis had genoemd..." "Ik ben er onlangs geweest," zegt Stoffeltje." De beschrijving van zijn kamer is ongeveer als volgt: 'je komt een grote rommelige kamer binnen, waar Minou, Blanka en Caroline rondlopen... de mooiste & liefste katten die je je kunt voorstellen. Minou is gestreept en heeft een prachtige staart, Blanka is een spierwitte Cyperse en Caroline is snel en gitzwart. Als je lief bent geven ze kopjes en gaan ze op je schoot zitten..."
"Bah," mompel ik "Mannen met katten: vreselijk!" En mijn nekharen gaan overeind staan.
" Laat me mijn verhaal nou verder vertellen...," dringt De Tas aan." ...Ik stond dus bloot in de kamer van Ranxz. Hij had zijn petje al op de grond laten vallen en meanwhile ontwikkelde zich tussen Bob en mij een fijn, bijna erotisch gesprekje over poezen, over het-langs-de-benen-strelen enzo. Ranxz, die natuurlijk niets van mijn dubbelspel wist, was ondertussen mij digitaal aan het bespringen."
"Mijn God!" krijs ik.
"Het mooiste komt nog! Ik vroeg aan Bob hoe hij die poezen van hem dan verwende in zijn kattenverzorgingstehuis. Antwoordt hij: " ik zet een schoteltje melk voor ze klaar..."
" En dat allemaal gepaged? Je was in de kamer van Ranxz, die je digitaal penetreerde? " vraagt Stoffeltje.
Ondeugend knikt De Tas bevestigend, ik kijk minzaam.
" ...Goed, dus ik kijk naar het schoteltje melk.. Jullie raden nooit wat ik toen ingetikt heb!"
De Tas grinnikt: "ik schreef: De Tas tilt haar vrolijk gebloemde rok op, zij heeft daar niets onder aan. Zij spreidt haar benen en gaat boven het schoteltje melk staan, hurkt en gaat met haar kut in de melk zitten..."
" Gejat van Bataille!" roept Stoffeltje. " Wat antwoordde Bob?"
" Hij antwoordde dat hij blij verrast was en niet meer te houden."
De Tas proest nu van het lachen.
Brite (ik dus) vindt het nodig haar vermanend toe te spreken en opper dat het uitblijven van Brend haar wat in de war heeft gebracht. Stoffeltje verwijt mij de verdorvenheid te willen afvallen en zegt dat het een heel mooi verhaal is.
We grinniken.
"Bob raakte buiten zinnen van opgewondenheid en Ranxz in zijn oprechte onschuldigheid heeft ook genoten."
"Ideaal dat Net," mompelt Stoffeltje "sex met twee mannen tegelijkertijd, zonder dat ze het van elkaar weten!"
"Ik kan het jullie aanraden" zucht De Tas voldaan.
"Wat jij ons allemaal wel niet aanraadt!" grinnik ik zie artikel 1: NEWBE).
"En Piet?" vraagt Stoffeltje " Lag die gewoon in bed te slapen?"
De Tas kreunt bevestigend.
" ...Dus jullie hoeven je over mij geen zorgen te maken, want ik heb die nacht fantastisch gedroomd!"
Hoofdschuddend kijkt Stoffeltje haar aan.
Brite stelt zich voor hoe de witte kont van De Tas in een schoteltje melk hangt.

WORDT VERVOLGD

Poppy